söndag 18 september 2011

Fist pump och dansgalda systrar

Vilken helg :)

Började igår med kaffe med mitt hjärta. Sen körde han mig till Skövde, innan han släppte av mig stannade och handlade lite lidl. Sen mötte jag Linda Frida och Mamma hos mormor. Satt och pratade lite med Mamma innan hon åkte och tränade. 
Jag och systrarna gick fram och handlade lite chips och sås. Efter de lagade vi mat klyftpotatis, kött och sås. Mycket gått, blev mätt och belåten. Sen satte vi oss och tjötade massa skit innan vi fixade i ordning oss till kvällen. Blev en svart tajt kjol och en grön blus. As snyggt, systrarna lika snygga dom :-)
Snygga och glada satte vi oss och började dricka våran alkohol!!

Fulla och glada gick vi fram till stan, blev husaren :-) Lite dåligt med folk i början, men sen så  kom de in flera. Beställde en drink, smakade skit. Tänker aldrig mer beställa drinkar man blir så besviken. Om nu inte Anela står bakom disken, för hon kan göra drinkar!
Jag och systrarna dansade röven av oss till en början till bra musik. Men sen blev de bara skit musik.
Fan vad roligt de var, dansade lika "snyggt" allihopa ;)
Lillsyrran och jag körde fist pump och mega fist pump, så vi trodde att vi skulle ha as träningsvärk men ikke. Storsyrran körde sin egen stil på fist pump, ett finger upp istället :)
Sen drog vi och åt en baguette :D Mummmma!!

Idag händer inte lika mycket, ska bara ta de lugnt. Mamma visade mig vart i stöpen jag skulle, och tur var de. Hade åkt vilse annars. Har hittat med vilka bussar jag ska ta med. 500,610 och 613. Så de finns endel. Men 500 stannar bara utanför stora vägen. De är skönt att de fanns så många ändå, så de ska nog gå rätt smärtfritt med pendlandet. Tur att de är mycket dagtid på schemat för då kan jag åka buss :-) Men på helgerna så är de som vanligt bil som gäller. Nu tänker jag krypa upp i soffan, sen slänga mig i duschen!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar