söndag 11 september 2011

Tiden går fort

10 år. Tänk 10 år sen man satt slickad framför tvn och inte riktigt fattade vad de var man såg. 
Två torn som blivit träffade av flygplan. Min första tanke var -"vad är de för torn?"
Jag hade aldrig sett de förr vad jag visste. Men ju längre man tittade på nyheterna ju mer förstod man hur allvarligt detta var.
Människor som hellre hoppade än brann inne, människor som inte kommer ut som hellre hoppar från en sån höjd än att brinna inne. Helt sjukt!!

Man kunde inte ta in de som man såg, de dröjde länge innan man fattade riktigt hur stort allt var. Och hur invecklat de är. De handlar inte bara om de onda de goda, muslimer vs amerikaner. De handlar om så mycket mer. Människor som känner sig förtryckta, hämnd och mycket mycket mer. Tror inte heller att folk längre vet heller varför de hatar varandra. Utan de känner så för att de är lärda att känna så.
"muslimer förtycker sitt folk och mördar"
"USA förtrycker vårt folk och dödar vårt folk"

Detta går bara runt och runt. Folk vill hämnas sina nära och kära som fått missta sina liv pga detta. Så jag tror inte att de kommer få nått slut. Inte så länge de bara spinner på och fortsätter. 
Hämnd de löser inget. Men vem vet jag kanske hade gjort och känt lika dant om de var min Pappa, Mamma, syskon, Sambo eller annan nära som fått dö pga krig/terror. 

Sammanfattning 10 år går jävligt fort. Ta vara på dina dagar och hämnd löser inget. Utan föder till mer våld....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar