tisdag 13 december 2011

13 december och Lusse

Blir så grymt jävla arg och förbannad! Läste nu på nätet om att mannen som våldtog en 12 årig flicka i sommras bara får 4 år. Hallå eller 4 år!! Fanns inga vittnen, dahh om de nu skulle ha funnits vittnen så hade de väl för fan stoppat de eller? Iaf hoppas jag att de hade gjort de, en normal människa gör de.
Men va fan 4 år, de är fan ett slag i ansiktet mot den flickan. Hon är 16 år när han kommer ut, då hade iaf jag vart livrädd att han skulle hoppa på mig igen. 
Räcker inte bevisen att hitta hans DNA på henne och i henne?? Måste de finnas ögonvittne för att en sån idiot ska åka in för alltid? 
Blir så JÄVLA irriterad. Han ska låsas in och våldtas dagligen, han ska få lida som den flickan fått göra. Eller som hans ex som han hade låtit förblöda år innan, som han som jag förstod fick livstid för. Och om han nu fick livstid, va FAN gjorde han ute? Livstid är fan livstid de ska ALDRIG ut igen. Annars är de väl inte livstid?
Eller oj är jag feminist nu bara för att jag tycker de? 
 
 
Annars idag då så har jag jobbat. Vi fick lussefika på jobbet tyvärr var lussemissarna jätte salta! Måste blivit nått fel på dom! Men nu ska jag laga mat. Tänkte pasta med en go pastasås :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar