måndag 19 december 2011

19 December och julvecka


Tänk om jag kunde säga att jobbhelgen är över, men icke jobbar ikväll med. Vem lägger måndag kväll efter helg, jo jag. Ångrar de nu!!
Men imorgon är jag ledig :-) Och då ska jag klippa mig och sen baka julgodis. Kommer bli så gott!!
Annars i veckan händer inte så mycket mer innan julafton. 
Mmm jul, längtar som en liten skitunge om inte mer. De är ju årets höjdpunkt!!!

Folk pratar om vad man ska göra den 25:e varför måste man festa då? Jag tänker inte stressa ifrån Istrum bara för att supa. Aldrig i livet, så jävla kul är de inte att supa. Sitta hos någon och bara dricka för att sen gå ut och dricka ännu mer. Och sen var den ledigheten borta, för då ligger folk bakfulla dagen efter och kan inte hitta på nått. TRÖKIGT!!
Så jag tänker INTE dricka på juldagen, de får folk göra om de vill. Men hemma hos oss blir de inget fest, och om D vill festa så får han de. Men känner absolut inte för de, vill inte dricka bort min jul. Då sitter jag hellre hemma sj med en bra film och bara njuter av julen <3
Den är ju bara en gång om året och supa kan man göra restan av året!!!

Idag då så blir de som sagt jobb. Men idag har jag vart på en kall morgon promenad med  gó musik i lurarna. Sen nu blir de god mat. Lax och ris mmmmmm!! Har även ringt tandläkaren. 
Ursch har 2 stora flåsor på läppen som gör AS ont. Lider faktiskt, börjar även få ont i halsen och sen växer visdomstanden igen. Så känner mig rätt misshandlad. Framförallt ser läppen misshandlad ut, stor och svullen :/


Igår var de 4 advent :-D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar