måndag 5 december 2011

5 December

Bara så ni vet så är de SNÖ här i tidaholm nu :-) Trodde den skulle smälta bort under dagen, men den ligger fortfarande kvar. 
Idag har jag träffat en liten syster i Skövde :-) Bjöd henne på mat eftersom att hon fyller år på onsdag. Vi ska fira henne i helgen, men kände att hon förtjänade lite god mat med :-)
Köpte även färdigt lite julklappar, har bara pappa kvar nu. Sen är de färdigt både med födelsedagar och julklappar. Såå skönt!!
Jag och Frida tog även en fika, för de måste man ju göra :-)

Imorgon och onsdag är de jobb som gäller. På torsdag är de jobb och sen träffa Morfar <3 och fredag är de jobb. Sen är de ÄNTLIGEN helg, kommer bli en Låång helg men så rolig och framförallt mysig.
Måste ladda kameran med!!
Ska bli så skönt nästa vecka 14-15 då ska jag försöka ta de lite lugnt, får se hur den 15 ser ut. Men måste försöka ta de lite lugnt och sova. Har så mycket att göra jämt och känner mig som världens sämsta kompis :-( Upptagen och trött jämt känns de som.
Men så fort December är över är jag mer tillgänglig bara mina små sötingar orkar vänta på denna stressmaja??!!

Nu ska damp Erica slå in lite mer paket!!!
1 kommentar:

  1. Du är ingen dålig kompis, du är en underbar kompis! Vi är ju trötta och upptagna allihop. Det blir bättre sen efter jul :-)

    SvaraRadera