torsdag 8 december 2011

8 December

Vilken dag.
Jobbet gick smidigt, var faktiskt en lugn dag och jag fick en julklapp :-) var roligt kände man sig som en i gänget!! Känns så tråkigt att de snart är slut på jobbet, men så är de och de kommer mer jobb hoppas jag :-)
Efter jobbet mötte jag upp Linda och så gick vi till Morfar. När Mamma och lillasyster kom in till skövde så shoppade vi julklappar från morfar. Hittade en jättefin blå blus och strumpor. Sen när de var färdigt så fikade vi. 
Sen åkte dom hem och jag och linda kollade på stan lite till innan bussen gick hem.

Kom hem och sen händer inte mer, ska lägga mig om en timme. Känner mig mer död än levande.

Blir så irriterad på D och hans föräldrar när dom pratar om att Rolle (våran han katt på 4 år) inte kommer att gå ihop med en annan katt. Skulle vi skaffa en kattunge skulle Rolle DÖDA den enligt dom. Blir så jävla irriterad, de säger så bara för att dom tycker att jag inte ska ha en till katt och för de andra kan de INGET om katter!!
Jag är uppvuxen med katter, kattungar som kommer och går. Kattungar som vi har skaffat ifrån andra som ALLTID har gått ihop med våra vuxna katter. Visst har dom fått sig en liten smäll för att dom ska veta sin plats. Men om inte ens våran halvvilda honkatt på 10 år har dödat några av våra kattungar, så varför skulle Rolle göra de??
Han har inte vart nära på att döda lilla Gizmo när han kommer och hälsar på, och inte Baloo när han levde heller. Så blir så jävla irriterad, håll käft när ni inte vet nått..... Bara säger massa skit som D sen tror på. Tycker han ska tro på mig som är uppvuxen med katter och inte en som inte vet nått.. För de är inte dom som skaffar en katt utan JAG. De är MIN katt inte deras, alltså MINA bekymmer. Vill dom inte ha med den och göra så behöver dom inte de för då får den åka till Istrum och hälsa på. Så får vi se om den blir DÖDAD av alla 6 katter som bor där!!!

Ni kanske tycker att jag överdriver. Men har tjatat om att få ta hit en katt i 4 år och ska äntligen få göra de i vår. Och så börjar dom tjata om Rolle och att han skulle vara en mördar maskin.. Åhh håll käft bara!!!!!!!!!!!


Min mördar maskin i Istrum <3 <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar