söndag 25 december 2011

God Jul


Då var denna underbara julen över. Och vilken jul det har varit.
Åkte igår och var i Istrum vid 11, hjälpte mamma med maten och kl 13 kom mormor och vi började äta utav världens godaste julbord.
Åt pratade och hade de trevligt. Kl 15 började åkte mormor hem till sig och vi satte oss och tittade på Kalle Anka. De är tradition och de SKA man titta på, och de är ju så fin och mysig.
Efter Kalle Anka är det julklappsutdelning. Så mycket klappar och alla blev så nöjda och glada.
Jag fick 2 tröjor, en träningströja, en sjal, koppar, en muffinsbok med formar, X-men filmen, tofflor, örhängen, glögglas och glöggkaraff, tomtar, strumpor, bakformar och en bok. Tror de var de, kan ha glömt nått i så fall ber jag om ursäkt :-)
Efter alla klappar spelade vi spel och hade de roligt till vi gick och la oss.

Idag vaknade jag kl 6 gick upp kl 7 åt frukost och väntade på att de andra skulle vakna, förutom Pappa och morfar som var vakna :-)
När Frida vaknade åkte vi till Stallet, kul att se Dizzy och kattungarna <3
När vi kom hem sen var de matlagning som gällde och sen vid 12 tiden kom Fredrik och vi åt. Efter maten spelade vi mer spel och sen satte vi oss i soffan en stund innan vi åkte hem.
Kom hem runt 19 och då körde jag D till en fest. Han ville festa men jag känner verkligen inte för de. Då är de lika bra att strunta i de för annars har man inte kul.
Han kommer när han kommer  :-)

Sammanfattat har denna julen vart lika rolig som vanligt, tråkigt att den är över redan. Vill göra om denna dagen NU!! Så tråkigt att Julafton går så fort..
Men familjen kommer jag träffa på tisdag igen då Linda fyller 26 år :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar