onsdag 11 januari 2012

Muffins hjärna och en lättare plånbok

Faan vad gött, arbetsförnedringen ringde förut idag och sa att jag inte behövde ansöka om a-kassa. Jag får fortfarande vara inskriven och jag slipper söka jobb och gå på möten. Han skrev att jag hade jobb i 3 månader framåt, och i och med de så kan jag inte söka A-kassa i 3 månader heller då. Men blir de kaos och jag måste söka, kunde jag höra av mig till dom igen. 
Så jävla gött slippa söka 1 miljon jobb i onödan, som framförallt tar massa tid. Och sen söka A-kassa som cpar sig hela tiden samt så måste man bli lovad ett visst antal jobbtillfällen för att kunna jobba när man har A-kassa, så är väldigt nöjd med detta. 

Annars så, ja allt är okej. Var tvungen att lägga mig förut huvudet häll på att sprängas. Men nu känns de bättre. Idag blev de inget jobb :( Men jobbade i måndags och tisdag och sen jobbar jag lörd, sönd mån!!
Känns skönt att vara igång med jobbet igen och även träningen.
Har börjat äta mycket mer sallad till maten och tränar mer eller mindre varje dag. Hoppas de ger resultat ;) Gav lillsyrran 2 par jeans som jag liksom inte kan ha längre. Dom kommer inte över röven, och på henne var de liksom för stora i midjan. Så nu ska min RÖV minskas..

Idag har jag handlat, köpt lite nya fiskar och köpt födelsedagspresent till Karin (pregnito) hoppas hon tycker om presenten :-) Inte varje dag man fyller 24 liksom ;)
3 kommentarer:

  1. OOooh spännande :-) Ja 24 är verkligen speciellt att fylla hehe ;-) Hoppas vi kan leka på fredag!

    SvaraRadera
  2. är ju inget fel på din röv Ronja rövdotter=)

    SvaraRadera
  3. Mohaha rövdotter :/ men 2 storlekar mindre vore nice ändå :P

    SvaraRadera