torsdag 12 januari 2012

Piss väder och skit förråd

Inget jobb idag heller, men har man inte jobb så skaffar man sig de.
För idag har jag tvättat, och sen rensat ur förrådet på ännu mer fuktskadade kartonger. Ringde och frågade om dom hade kollat i förrådet och de hade dom. Enligt dom så har källaren vart vattenfylld för ett par helger sedan, och då hade de kommit vatten in i vårt förråd. Men de hade de sugit upp. Men hallå eller berättar man inte sånt?? Så kanske vi kunde ha räddat mer där nere. För nu har vi slängt massa tomma kartonger, och nu förut gjorde jag en till rensning på våra kartonger med saker i som har blivit fuktskadat. De mesta som är förstört är D högskolesaker, hoppas vi kan rädda lite. Och sen var de lite andra små saker som de mesta vart D som hade blivit skadat. Men de var som tur var saker som inte möglar, som typ priser. Men de irriterar mig som fan att de inte berättar sånt, varför gör dom inte de??
Tur att jag inte fått hem mina lådor från Istrum än, för de hade aldrig klarat sig. Alla mina kort osv.
Riktigt jävla dålig stil av dom..


Mer idag då, ja jag har vart instängd pga detta skit väder. Har regnat HELA dagen och nu snöar de, pissväder och skitvinter. Vill ha vår :-)
Börjar bli förkyld med, yeeehh :/ Precis lagom till min jobbhelg. Tänker jobba ändå behöver pengarna!! Sånt är livet, såååånt är livet!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar