fredag 25 januari 2013

Ca 100 år

En sjukling som sitter här.
Började i förrgår kväll. Fötterna var iskalla och jag nös som en dåre. Sa till D att jag börjar nog blir sjuk, sa de mest på skämt för jag blir ju som sagt aldrig sjuk. Men tvii fick jag.
För igår morse vid 2 vaknade jag och hade ont i hela kroppen, vände och vred mig. Tyckte att de var så jävla varmt och jag hade feber. Gick tillslut och la mig  våran svala skinnsoffa. Kändes underbart, kroppen gjorde inte alls lika ont. Men huvudet ajajaj. Kändes som de satt nån i huvudet och slog med en hammare. Låg där till D vaknade och skulle upp och jobba. Ringde och sjukskrev mig, matade fiskarna, tog alvedon och sen la jag mig i sängen.
Vaknade ännu sämre vid 10, somnade om och blev väckt av Ikaros kl 11.30 som verkligen tyckte att hans mamma skulle upp och släppa ut honom 2 sek på balkongen...

Knaprade alvedon, drack thé och åt lite nudlar. Gick sen och la mig igen. Blev väckt när D kom hem från jobbet. Satt och slöade i soffan och tittade på när D skötte tvätten <3 Skönt att han tog den helt själv. Hjälpte till att vika när de var färdigt, men de var de ända jag orkade.

Hur känns de idag då. Jo bättre har fortfarande ont i huvudet, men inte kroppen. Tack för de! Känner mig lite matt i kroppen, men har man ingen matlust så gör de ju sitt. :/
Idag ska jag göra minsta möjliga igen. Måste dock fram till gymmet och hämta min "plupp", men de ska bli skönt m lite luft. Tur att de inte är långt!!

Ne nu ska jag kolla över katternas lådor, så de inte lever i skiten. Även fast man är sjuk ska katterna ses om <3 <3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar