måndag 11 mars 2013

Långt och bitter inlägg

Idag har de absolut INTE varit min dag.
Började med att bussen imorse krånglade. Var nått med att bromsarna hade fryst, och då kom de efter 15 min en annan buss. Den började pipa som fan efter en stund. Typ en varningssignal, så han gick ur tittade på bussen. Hittade inget och vi åkte vidare i den iskalla pipande bussen.
Jajamän min dag började verkligen asbra!!!

Jobbet gick okej, ingen frukost idag dock. Men så kan de bli ibland..
Sen fick jag ju skjuts till stan av Jessica =)

Sen då heheh, ja min Fi##påse med varor började gå sönder. Jag var as trött och jag köpte linser för typ 1000 kr. Somnade som en stock på bussen. Kom hem och och de såg ut som ett bombnedslag. Med disk i hela diskhon, kattsand och katthår överallt.
Så de var bara att ställa sig och städa. KUL, inte så jävla kul.
Men snart är de träning iaf, ska bli skönt. Helst vill jag bara lägga mig. 

Gå upp kl 4.45 och åka buss kl 5.20 för att vara inne i skövde kl 6.10 för att sen börja kl 7!
Sluta kl 14 och vänta på bussen som går kl 15 för att vara hemma kl 16!
Eller som långa dagar sluta 16 springa som en idiot till bussen 16.30 och vara hemma kl 17.15!
På sommaren går inte alla bussar hem heller. För då drar dom in 15.00 bussen och 16.30 bussen. Så istället får jag vänta 1.5 timme när jag slutar "tidigt" och på sena dagar får jag vänta 1 timme och 15 min.
När jag ska jobba kväll får jag åka med 14 bussen och jag börjar 15.30. Hem kommer jag inte på kvällarna, för de går inga bussar. Så jag får sova hos min mormor ( inte fel på de dock :) )
Som ni kan förstå, jag är jävligt och då menar jag jävligt trött på att passa dessa jävla bussar. Hela mitt liv kretsar kring hur dessa bussar går. Jag kan aldrig komma hem inom 15 min när jag slutat jobbet. Kan aldrig göra nått efter jobbet förutom att träna, hinner aldrig nått mer. Stupar i säng kl 21 för jag bara inte orkar mer.
Jag orkar inte mer, jag orkar inte pendla mer....
Men hur man ska få sambon att förstå detta är en annan sak.
Han har de gött han.
Hans tidiga morgon (en dag i veckan) tar han bilen för han tycker att 5.20 bussen är för tidig. Han får vänta så länge då. Bussen inne  6.10 och han börjar 6.30??
Slutar han tidigt tar han bilen ( om de inte går en buss), börjar han senare på morgonen (12) så tar han bilen. Hans tider när han slutar passar mycket bättre in med busstiden. Slutar han 16 så går bussen 16.15 slutar han 17 så går bussen 17.15 och han har nära till bussen med behöver inte halvspringa och hoppas på att han ska hinna.

Ursch ne nu låter jag bitter och avis. Men de är jag, jag är jätte avis på att han kan komma hem och slippa åka hemifrån så tidigt/sent som jag.
Är bara så trött och vill flytta närmare mitt jobb. Blir att kriga vidare....Nått kul idag iaf är att bröllopsinbjudan har kommit =) Så kul :D :D :D

2 kommentarer:

 1. Men varför får inte DU ha bilen när du uppenbarligen behöver den mer än han? Ni har ju köpt den tillsammans varför ska han bestämma då, han ville ju inte ens ha bilen från början! Nä du orättvist är det, ni är ju ett team ni ska ju jobba för att båda mår så bra som möjligt! Tycker du ska ha bilen mer eller så får ni flytta till Skövde helt enkelt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo kan ju ha bilen mer men då blir de så jävla dyrt i bensin varje månad. Betalar redan runt 1500-2000 kr i månaden på resor :/
   Så billigast är de att flytta :P

   Radera