måndag 6 maj 2013

Mkt kul helg

En mycket rolig och trevlig helg har de varit =)

I lördags började jag min dag 6.30 med att byta om och gå ner med tvätten. Kl 7.00 var den startad och jag cyklade iväg till gymmet. Sprang i 40 min och sen handlade jag en sväng innan de var dax att hänga.
Kom hem fixade lite och duschade. Packade även inför kvällen och övernattningen.

Kl 11.45 åkte vi mot Skara =) När vi kom dit var Fredrik i full gång med att grilla. Mamma, pappa och små syskonen kom typ samtidigt.
Fredrik fick lite presenter. Av familjen fick han en korg med lite gott typ godis, öl och ett presentkort på Cervera. Av mig och D fick han fransk choklad och sprit ;)
Han verkade nöjd =) Efter de blev de grillat, potatisgratäng och sallad. Efterrätt blev de med =)

Sen åkte Mamma Pappa och Martin hem och vi andra gick till munken och handlade. Köpte lite tillbehör till Ron Ron juice som vi skulle testa. Vattenmelon, tranbärsjuice, is och sprit. Mycket gott de borde ni testa. Fredrik hade även beställt en smörgåstårta till kvällen då hans vänner även skulle komma för att fira honom.

Kvällen blev jättekul och trevlig. Tyvärr så finns de inte så mycket party ställen i Skara. Där vi gick var de helt dött och dansgolvet var inte ens öppet!! Så de sög så vi gick hem igen, och där dog festen mer eller mindre ut :/ Jag var as trött efter att gått upp så tidigt, vissa människor där var så jävla dryg så jag ville bara slå in pannbenet på honom. Men jag höll mig, och gick och la mig istället när Fridas kompis Erika åkte hem.

Dagen efter blev de god frulle, pizza och film =)

En mycket skön helg helt enkelt med trevligt sällskap!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar