tisdag 9 juni 2015

De stavas HÄNSYN

Bitter F Erica skickade igår ett arg  mejl till stensiken.  Vill ha ut ordningsregler för vad man ska ta hänsyn till. Visst att man får leva inte de.  Men spela musik vardagar på kvällen efter 22 är inte okej.  Eller att ha barn på gården ute och leka kull kl 22-23 runt huset och i trapphuset.
När vi inte haft Emil bet jag ihop.  Nu drabbas min son och jag har fått nog! !
Jag är inte den perfekta grannen och inte den roligaste att hyra till med mitt klagande.  Vet jag ska inte bo såhär med mitt humör men nu gör vi de.  Och jag visar hänsyn.  Som jag skrev till hyresvärden.  Inte går jag ut på gården kl 05 och skriker för att jag är vaken och inte startar jag musik och dammsugaren kl 06 för att min dag börjar då.  Ne för jag visar hänsyn. .... HÄNSYN! !
Men får inte jag de kommer jag att hämnas. .. :-☆

Idag har jag varit hos tandläkaren. Skönt att få bort de vassa i munnen. Nu vilar liten och sen blir de promenad i solen  :-D Träningsvärk från helvete, men träning blir de ikväll iaf :-D

Pratat om huset igår och vi är överens. För litet MEN vad vi tyckte om de. Hade vi varit överens om att de räckte med Emil så hade de varit perfekt.  Men nu tänker vi 1-2 barn till och jag vill inte flytta den dagen barnen är större pga plats brist. ..
Men de känns som om att vi kommer närmare vårat hus.  Börjar veta vad vi vill och inte vill ha.

Vill ha
- garage
- 4 sovrum
- stort kök
- altan helst inglasad

inte ha
- källare

Så ser de ut nu :-D
sökandet fortsätter

Bf  Emil :-) Ojoj var man så tunn en gång i tiden 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar