tisdag 30 augusti 2011

En arbetsloser med äppelkaka

Arbetslös, ja de är vad man är nu. Eller som jag kallar de Arbetsloser :S
Står uppskriven på inringning i skövde som vanligt, men än har de inte ringt. Denna veckan tänker jag ta de lite lugnt på hitta jobb fronten. Men sen nästa vecka kör jag igång igen. Jobb måste jag ha annars går jag i taket. 
Men 1 vecka får man lov att ta de lite lugnt. Men tackar absolut inte nej ifall att de ringer och vill att jag ska jobba. Då är vilan över. 

Sökt lite mer jobb har jag gjort, men behöver mitt Cv utskrivet så jag kan gå runt och lämna de till folk :P Skulle vara kul att testa någonting annat nu än äldrevård. Skulle vara as kul att jobba på KSS eller typ i butik. Skulle kunna tänka mig mycket, är öppen för de mesta. Jobba med barn inte lika öppen, men krisar de så krisar de!!

Idag har jag spenderat min dag genom att först börja den med en promenad med Karin. Sen en morgonkaffe med D innan han åkte till jobbet. Sen har jag ätit frulle och handlat. Och nu är en äppelkaka i ugnen. Efter de blir de lite muffinsbak, tänkte ta med de till Istrum i helgen :-) Om jag lyckas vill säga ;DInga kommentarer:

Skicka en kommentar