tisdag 23 augusti 2011

Höst planering och träning

Kommer nu göra som alla andra och tjata om att man nu börjar träna igen. Iaf känns de så, för nu börjar verkligen alla träna igen. Varför undrar jag egentligen, man kommer ändå bara ha tjocka tröjor på sig och jacka. Kommer inte springa runt halv nakna som man gör på sommaren direkt. 
Men folk får göra som dom vill och även jag. 
Själv kommer även jag köra igång med min träning på riktigt nu, har legat lite på is nu. Just nu är jag förkyld och då tränar jag inte. Jag hoppas att jag kan börja till helgen igen, eller nästa vecka iaf.

Blir väl springa som gäller och köra styrka hemma. Önskar mig ett gymkort, så har nån lite pengar över till mig så kan ni väl köpa ett åt mig :-) Men så här års börjar verkligen alla träna på gymmet igen, så jag håller mig till spåret. Men ska de bli en riktig vargavinter till så vet i fan hur de kommer gå med träningen.
Men nu åker träningskläderna på igen och kroppen ska trimmas :-)Hösten närmar sig eller som jag tycker är redan här och de är mycket nu som kommer att hända. Saker som ska göras och planeras. Man ska jobba, söka jobb, umgås med vänner och familj, planera och ha möhippa, bröllops fix och såklart bröllop (Karin och Tommys bröllop). Har säkert glömt hälften av vad jag ska göra i höst men de är iaf de som står närmast i huvudet just nu ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar