söndag 25 september 2011

Kroppsuppfattning

Veckorna går fort, de är redan söndag. Eller rättare sagt söndagen är snart slut.
Har vart en väldigt spännande, rolig och tröttsam vecka. Började men ett nytt vikariat, mycket nytt och mycket att lära. Men de känns bra och detta vikariatet kommer nog gå fort :-)

I helgen har de varit möhippa för lilla Karin :-) Var verkligen jättekul och hon verkade mycket nöjd :-)
Och idag har jag jobbat. Tråkigt att jag fick gå hem tidigare igår från möhippan, hade gärna stannat längre och kanske tagit ett par glas vin eller öl. Men sparade pengar och lever på det ;) Får försöka tänka positivt.

Nu i veckan som kommer så börjas träningen, tjatar om detta och de känns som om att de aldrig kommer igång. Har mig själv och skylla, undanflykter?? Lathet? Vet inte vad jag kan skylla på, inget egentligen. Denna veckan har iof vart väldigt jobbig med nytt jobb, nya intryck och så möhippan. Fast den var bara rolig :-)
Känns som om motivationen är på noll, skulle behöva gå på boot camp och få en riktig smäll i röven. Ha en jävla tränings nazist i nyllet som bara skriker, de behöver jag. 
Men vad gör de märkes eller syns inte på mig ändå när jag tränar. Ser lika dan ut ändå, på alla andra syns de när de tränar men inte mig. Vad krävs?? Sluta med p.piller, äta minimalt eller träna ihjäl sig? Hade vart kul om de verkligen syntes som de gör på storasyster nu när hon tränar eller som mamma där syns de med!!
Mmm skaffa mig våg de kanske gör så att man får lite mer uppfattning om saker och ting.
 
Ne nu räcker de med självömkan. Nu är tiden inne för att ta tag i saker för de gör ingen annan åt mig. Finns inga genvägar, inte i mitt fall iaf. Har aldrig haft de utan bara träning som gäller...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar