måndag 3 oktober 2011

Dansa din Djävul

Gó Da!!

Vad händer i livet, vad händer i mitt. Jobb jobb och så lite mer jobb. Men snart är de onsdag,torsdag och då är jag LEDIG :-) Tänk ledig i 2 dagar på rad. Onsdagen vet jag inte vad som händer, sak iaf sova och träna. Sen på torsdag hade jag tänkt träffa en liten syster.
På onsdag börjar även grey´s igen. UNDERBART!!

Har lagt mitt schema nu året ut, får se hur de blir. Jobbar varannan helg och fick ihop de så jag är ledig på bröllopet och jul. Blev så automatiskt då jag la varannan helg efter mitt schema som jag har nu :-D
Behövde inte krångla med helgerna eller nått. Mycket roligt, så hoppas de blir ledigt nu över jul. Annars får jag spunk.

På fredag börjar jag min 8 dagars jobb "vecka" (för en vecka är 7 dagar)  Börjar på fredagen och går av fredagen där efter. Men de jämnar ut sig egentligen sen för vecka 43 jobbar jag bara fredagen :-) Iof på helgen där ska jag hjälpa till och jobba i parken på Halloween. Lite extra pengar är alltid välkomna, sen så slipper man själv att supa. Gött!!
Är rätt sugen på att festa, men inte på parken. Där jobbar jag hellre!!
Men denna månaden tror jag inte att jag hinner festa, och månaden där efter så är de bröllop. Inte bröllop hela månaden, men jobbar man varannan så rinner helgerna iväg.

Blää ska väl duscha, trökigt och onödigt nästan. Ska ju ändå träna imorgon :P Heheh
Springa efter jobbet, hoppas jag hinner med 14.50 bussen imorgon, annars blir de 15.30 vilket som så ska jag ändå träna. Hade tänkt träna idag men var för hungrig, så maten blev prio 1 idag.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar