måndag 31 oktober 2011

Fyllesvin

Då var ännu en helg över. Denna helg har jag jobbat på parken. Var väldigt roligt att se alla utklädda, vissa var bara slampiga och andra trökiga. Men nästan alla var utklädda så de är ett plus.
Fan vad folk blir hjärndöda när de super eller. För de första fattar man inte vad ni pratar om, för de andra ni luktar skit och för de tredje man blir bara äcklad. Att umgås med fulla människor är fan ingen hitt, umgås hellre med dementa. Eller de är ungefär samma sak.
Men natten var rolig, var lite slagsmål och en man blev knivskuren i ansiktet. Men förutom de var de lugnt. Jag var i garderoben så märkte inte av nått speciellt bråk. 

Jobbar i Garderoben alla gånger igen, fan va gött jobb. De ända jobbiga var att återupprepa sig hela tiden. -"nej vi hänger inte dubbelt"
-"De kostar 20 kr"
osv osv :-P

Nu i veckan väntar jobb jobb jobb. Jobbar varje dag förutom fredag. Så blir mån- fre sen lörd - ons. Så blir en kämpig vecka, och efter helgens jobb är de bröllopsveckan. Oj oj har en del kvar att köpa, som strumpbyxor, smink, grej till håret, smycken?? Ja så har en del kvar som sagt.

Nu skiter jag på detta, ska slänga i mig mat och göra i ordning kvällsmaten till jobbet ikväll..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar