onsdag 26 oktober 2011

Trojsan och färd i skara

Hej hopp ännu en ledig dag :-) Denna dagen spenderades i Skara med mina systrar, erbjöd lilla mamma att följa med men hon ville vara hemma. Förstår henne med inte alltid man får vara själv hemma :-)
Jag och mina systrar kollade på storasysters semesterbilder, blev typ as avis!! Såg så varmt och skönt ut, men de får jag drömma om ett tag till. Sen gick vi och åt pizza, mummms!
Efter maten gick vi och köpte fika och satt hos syster och tjata skit. Kan sammanfattas som en as bra systrar dag.

När jag kom hem tänkte jag "fan vad gött lön imorgon, och undra vad man får" Och då när jag kom upp så hade inte jag fått något lönekuvert. Så nu hoppas jag att de kommer imorgon iaf att lönen kommer in på kortet, annars måste man ringa och krångla. Hade vart skönt med en dag utan nått krångel. Men som vanligt med livet, ALLTID ska de vara nått. Så är de iaf i mitt lilla liv :-P

På tal om lilla liv, träffade min söta kisse Troja hemma i Istrum. Hon blev så glad när hon såg mig, så kul att hon inte glömmer mig. Fast att de kan gå månader innan man ser henne blir hon alltid lika glad :-) Min älskade lilla gumma, vill ha dig hos mig alltid <3 <3Inga kommentarer:

Skicka en kommentar