söndag 6 november 2011

Helvete

Har så jävla ONT!!!
Svullen ser ut som skit och kan inte äta. Ja sånt är mitt liv just nu.
Började värka i tanden i fredags kväll, kändes som när visdomstanden brukar växa. Lite små ont och irriterat.
På lördagen så hade jag lite ondare och käken kändes stel. Och de blev värre och värre, när jag hade lunch på jobbet kunde jag inte äta en smörgås ens.
Kom hem och försökte äta lite och de tog 30 min, och annars äter jag på 15 min. Käkade Alvedon till förbannelse, hjälper typ i 2-3 timmar innan den slutar verka. 
Sen kom D hem och sa fan vad svullen du är på sidan, och jag gick till spegeln och tittade efter. Ser ut som om att jag har massa mat eller så i ena kinden, som en jävla hamster.
Jag som hade sett fram emot en mys lördag med mamma chips och andra godsaker. Jag fick nöja mig med lite glass och isvatten.

Och idag är de svullet fortfarande och gör skit ont. Sjukskrev mig från jobbet ikväll, kan inte jobba med denna tandvärk och huvudvärk som den medför. 
Kan inte jobba imorgon heller för då måste jag till tandläkaren, hoppas att jag får tid så tidigt som de går. Kan inte gå med detta såhär. Gör så jävla ont och att inte kunna äta är fan ännu värre.

De ända som är tur med detta är att de är denna helgen se hända och inte nästa helg. För då är de bröllop, hahah fan för att se ut så här på bröllopet :/ Hoppas de går ner till nästa helg, HOPPAS HOPPAS!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar