måndag 7 november 2011

Medicinar på Penicillin

Nu har denna mört vart hos tandläkaren. Kom dit han tog sig en titt och sa att de är visdomstanden som växer. Nehe tänkte jag!!
Han spolade rent och sa innan han började att detta kommer att göra ont. Haha skrattretande gjorde inte alls ont. kändes gjorde de, men inte alls så farligt. 
Sen gjorde dom en röntgen av mina käkar, så fick stå vid en stor maskin som väsnades.
Och på bilderna visades de såklart att mina visdomständer i nedre käken inte får plats. Tanden växer in under ett ben så därför de alltid gör så jävla ont när de växer. Han tyckte även att visdomstanden i överkäken också var konstigt. Fast att den hade växt ut utan några bekymmer, men den såg konstig ut och ska med dras ut när den första dras ut. 
Så nu blir de penicillin 3 ggr om dagen i 7 dagar. Kommer ta ett par veckor för tanden att lägga sig och sen efter jul så ska jag ringa och be om en tid så de kan dra ut mina gaddar. För de gör de i skultorp.

Så nu sitter jag här värre än tidigare, ont som fan och febersvettas. Pratade med chefen och jag blir hemma imorgon med. Behöver återhämta mig en dag, låta penicillinet göra lite verkan. Har inte ätit ordentligt på några dagar heller. 
 
 

Nu kryper jag under täcket för mår fan skit, brukar inte klaga men mår fan SKIT!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar