onsdag 30 november 2011

Trött och seg men ledig

Igår hällde jag i mig kaffekopp på kaffekopp i min desperata kamp mot tröttheten. Hände absolut inget!! Och jag fick åka till jobbet skitt trött, var fruktansvärt. Fattar inte hur man kan vara så trött hela tiden. Jag är inne i en trött period och kroppen värker. Framförallt ryggen, tror att de är jobbilarna som ryggen inte klarar av riktigt. För har som ondast efter en jobbhelg i ryggen. De är då man åker bil som mest.

Men idag är jag ledig, vaknade vid 8 så blev inte min låånga sovmorgon som jag hade hoppats på. Och sen blåste de som fan och regnade när jag gick upp. Så blev ingen morgonpromenad. Men nu är de jättefint ute. Får se om jag tar en promenad senare :-)
Ska försöka undvika för måna måsten och bara göra de som JAG vill göra idag, jag MÅSTE lugna ner mig. Kan ju vara därför jag är helt slut för jag har haft en helvetestempo nu de senaste månaderna. Och någon gång måste ju de smälla tillbaka i nyllet.

Mm ska njuta som fan nästa helg. På lördagen så åker jag D storasyster och hennes bihang till Gbg och jul på Liseberg. På Liseberg ska vi äta julbord :-) Så gött!!
Bara ta de lugnt inte stressa, bara njuta :-D
Sen på söndagen ska vi fira födelsedagar. En syster har fyllt 20 år och en Pappa 53 år. Familjemys på hög nivå. Så den helgen längtar jag väldigt mycket till. Men innan den helgen kommer, har jag en jobbhelg framför mig och massa jobbvardagar.
Men idag som sagt är jag ledig :-D


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar