torsdag 29 november 2012

Galen i första snön

God ledig dag önskar jag att jag kunde säga men icke, ikväll blir de jobb i snöväder och imorgon till 14. Sen kan jag säga att jag är ledig =)

Längtar till imorgon, träffa lilla morfar <3 Inte sett honom på ja vet inte hur länge! Välja ut en julklapp ifrån honom. Så har vi gjort jätte länge, lättast för honom. Inte lätt för honom att veta vad hans barnbarn på 27, 24, 21 och 18 vill ha liksom =)

Sen är de Lördag, mmm en dag i julenstecken. Med glögg morgon med Pihl och sen julmarknad. Och adventspynta =) =) Julmusik på högsta volym och alla mina söta små tomtar ska upp. Kommer även ta lite kort med hur fint de blir här hemma =)

Hur är livet idag då. Jo rätt bra faktiskt jag känner av träningen från igår kan jag säga. Insida lår blir bara värre och värre ju längre tid de går på dagen. Hahah hur kommer de gå ikväll liksom =/
Men detta stoppade inte mig från att träna på morgonen =) 25 min cross trainer och sen styrka =)

Har även en väldigt livlig kisse här hemma med. Väckte mig flera ggr inatt, tillslut gick jag upp och gav honom mer torrfoder, tänkte att de måste vara de. Men han gav sig inte. Tillslut måste han ha somnat eller gett upp. När jag gick upp 8.30 och skulle iväg och träna sprang han runt mina ben, men tänkte fan han har ju mat och han ville inte blir kelad med så gick jag och tränade. Hemma sen blev han som galen och sprang runt igen, så tänkte han kanske vill ut. Frågade Ikaros "vill du ut" och han sprang till balkongen och blev så galder så =) Han såg ju att de var snö ute och ville kolla läget. Han har nu vart ute flera gånger och är väldigt nyfiken på de som faller i från himmelen och de vita på backen =) Inte lätt att vara innekisse <3 <3 Rolle där emot han kan bry sig mindre om den där blöta skiten =)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar