måndag 12 november 2012

Klang min vackra bjällra

God ledig dag =)
Så skönt så!!!

Igår firades lilla pappa på farsdag =) Satt samlade hela familjen och hade de trevligt. Mamma hade lagat jättegod mat som vanligt och jag köpte lite gó fika. Pappa fick en tomte av mig, glas av Linda och av frida/martin lukta gott och en bok =)
Sen körde jag lillebror och ares till station och bilen gick hemåt. Väl hemma sen blev de smörgås med skinka. Mmm tack mamma för skinkan <3. Kvällen bjöds sen allt för sverige och majs chips.

Denna dagen började med lite telefonsamtal med b la vaktmästaren och sen kontoret. Så nu hoppas jag han kommer och tittar på tapeterna den 27 =/ Jävla sego!!!
Sen blev de frukost med Karin och Vincent på Mecka. Efter frullen tog vi ströget på torget. Köpte lite mer doftljus och sen färg till håret. Lillasyster mobbade mig för min hårfärg =P Så nu är de mörkare och i en färg........
Fast chokladbrunt blev de inte, lyser fortfarande igenom röda nyanser. Skräll!!! Jaja de är bra de med =)

Händer mer idag då. Ja de blir 1 timmes spinning ikväll annars händer inget mera. Maten är färdig att ätas och de ser ok ut är hemma så behöver inte städa idag. Så jag njuter utav mitt thé istället och leker med mina kissar <3 <3

Sen ska jag även gratta T och K som idag vart gifta i ett år =D =D Hurra!!


1 kommentar:

  1. Tackar!! ♥♥
    Ska färga håret nu och hoppas det blir bra!!

    SvaraRadera