lördag 26 januari 2013

Fight for your right

Idag mår jag helt okej. Huvudvärken har släppt och jag är bara lite nysig och täppt i näsan. Men annars är jag frisk =)

Ringde Återbruket imorse och frågade om de ville ha våran sängram, och jajamän de ville dom. Så på torsdag hämtar dom den. Gött att bli av med den. Nu är de bara lite mer saker som jag vill bli av med. Men en sak i taget.
Tyvärr kunde de inte ta tvn så blir nog att slänga den. Och de känns så jävla dumt att slänga en tv som fungerar, men som vi inte har användning utav.
På onsdag kommer våran "nya" sängram, får se hur de passar in i vårat gröna sovrum. Men de blir väl bra.

Servade bilen i onsdags, och den är mer eller mindre dödsdömd :( Ingen ide att serva de mer eller lägga ner några större pengar på den. Han gav henne 2 år till typ. Kul liksom :( :( Vår lilla söta X!!
Hoppas hon håller året ut och lite till. Men hon har vart bra dessa 3 åren vi haft henne hittills iaf =D


Mmm en annan sak att bli bitter över. Är att fucking jävla stensiken ska höja hyran ännu en gång. Men herre fan jävla gud fitta, hur mycket kan de kräva för denna skiten man bor i?? Betala över 5000 för denna skiten? När jag tog denna lägenheten sa dom att de kunde helrenovera lägenheten och höja hyran med 500-600 kr. Men de tackade vi nej till, och nu kommer lägenheten att kosta lika mycket som vi hade fått den för om jag tog den nyrenoverad. De är ju fan idioti!
Får se vad vi gör om de höjer hyran, jag tycker inte de är värt att bo kvar här iaf. Men nu är man 2 och har 2 katter att ta hänsyn till. Fan bättre att flytta till stormsvalan och äga våran lägenhet!

Ne nu ska jag inte sitta här och vara bitter...Eller??

1 kommentar:

  1. Fin blogg :)
    Kolla gärna in våran nystartade dressyrblogg! Vi har även presenterat oss i ett videoinlägg :)
    Kram, Ponnydressyr

    SvaraRadera