fredag 15 februari 2013

Lay your body down on me

Huvudvärken gör sig fortfarande påmind, men de känns bättre idag än igår.
Igår var alla <3 dag, alla verkar ha gått all in med både bio och blommor.
Jag firade min först på jobbet 7-16 sen var jag hos optikern i en timme. Fått ännu sämre syn på vänster ögat så är nere på -4.0 på de ögat =( Får leva på hoppet att högerögat står mer eller mindre still. Före de hade inte blivit så mycket sämre.
Passade på att beställa ett par nya glasögon med. Ursch vad jag HATAR att prova glasögon, de är fan värre än att prova jeans. Men hittade ett par tillslut som är rätt lik dom som jag har =)
När jag kom hem sen överraskade D mig med en chokladkartong <3 <3 Gulligt!!
Kl 19 var jag barnvakt till lilla V och fick en chokladkartong av T och K =) Tack så mycket!!


Idag har jag tagit de lugnt, för ikväll är de jobb. Passade på att plocka i ordning här hemma lite. Och strax blir de till att laga mat. Korv och pasta, lagom svårt och lagom gott.
Har även passat på att boka in pass till nästa vecka på gymmet, för nästa vecka kör vi igång igen =)
Nu har kroppen fått återhämta sig och puttat bort förkylningen som gömmer sig i den, förhoppningsvis iaf.

En annan tanke som jag går runt och tänker på är denna "skandal" med hästkött i findus och ICA basic maten. Vad blir de så stor uppståndelse för, hästkött är absolut inte farligt. Tycker faktiskt att dom kan fortsätta ha hästkött i dom rätterna men att de ska stå på. Nått som borde bli uppståndelse i denna skandal mer är att flera hundra hästar försvinner från Sverige varje år. Är inte de nått att utreda? Lägg energin på de istället för att tjata om hästkött i maten. Tycker att vi borde äta mer häst i Sverige istället för att skicka iväg våra hästar utomlands i långa transporter.
Tycker iof att inte några djur ska transporteras längre sträckor, bättre att slakta dom nära och sen transportera köttet i så fall för då lider inte ett levande djur.
Äter sjävl inte hästkött, tycker inte att de smakar gott. Men de var iof några år sen jag testade. Kanske dags att testa igen. Kan ju vara gott.
MER HÄSTKÖTT ÅT SVENSKA FOLKET!!!!

Tänk på våra älsklingar <3 <3 De är bättre värda en långa resor till utlandet!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar