fredag 5 april 2013

Come What May

Trevlig avslutning på denna jobbvecka, med magsjuka på jobbet. Hoppas hoppas man klarar sig, har vad jag vet aldrig haft de. Men fan man vet ju aldrig, men vill inte bli sjuk.
Har en för kul helg framför mig.

Imorgon ska vi slänga skräp på tippen. Sen blir de kalas för lillebror =) Han blir tydligen 19?? Frida har bakat jättefin tårta och kakor, så vill inte missa de =)
På kvällen när killarna gått har jag planerat en mys pys tv kväll med mig själv. Underbart!!!
Söndagen bjuder på morgonträning, bullbak och tvätt. Kanske hinner se en vän eller två?

Hur ser veckan efter de ut då

Måndag - jobb 7- 12 efter jobbet ska jag åka runt massa ärenden och hoppas man hittar de man behöver. Kvällen bjuder på spinning och easyline tabata.
Tisdag - Jobb 7-14, kvällen träning spinnig + easyline tabata
Onsdag - Jobb -12 sen träffa Frida =)
Torsdag - Ledig, träna sova och ha de gott.
Fredag - Jobb 7-14 på kvällen blir de garanterat träning
Lördag - Kvällsjobb och morgonträning
Söndag - Jobba 7-16 och slappkväll, tvätt??

Ursch tänket på magsjukan igen :/ :/ Vill inte, har iof inte träffat personerna med de men gjorde de igår innan de blev dåliga.... Ursch har halsbränna och en orolig buk. Fast iof har jag haft de nu hela veckan, så de beror inte på magsjukan iaf. Vad de kan bero på har jag ingen aning om, men har man en dampmage så har man. He he kan iof bero lite på kryddpepparkornen :P
Får hälla i mig massa samarin och hoppas på de bästa...

Ska försöka hålla mig vaken till 21 ikväll och lite till. Vore kul att sitta uppe en stund för en gångskull, men känner jag mig rätt så kryper jag snart ner =)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar