måndag 3 juni 2013

Örebro Bröllop i Juni

Hej Hej!!

Nu är denna helg och denna 3 dagars ledighet snart till sitt slut. Har vart en väldigt väldigt trevlig helg och underbar på alla sätt och vis.

Helgen började i fredags. Träffade syskon +  mamma. Lunchade på Alpina och sen gick vi på stan och kikade. Hittade skor flippflopp till Tunisien och ett par ballerina skor <3 En marinblå klänning också till sommaren, framförallt till Tunisien. Sen blev de cykelbyxor, strumpbyxor (till bröllopet) och ett kort. Kvällen bjöd på chips, choklad och skärgårdsdoktorn =)

Lördag uppe kl 8 efter en mindre bra sömnnatt. Var bara att kliva upp och göra sig bröllopsfin =)
Svart klänning, höga klackar och lockigt hår ;)  Har dock inga kort.
KL 11 kom bilen och vi åkte mot Örebro. Stannade på vägen och åt på donken.
Var uppe en bra stund innan de skulle börja så vi satte oss på en uteserveringen. Killarna tog var sin öl och jag tog en Cola =P
Kl 15 började bröllopet. SÅÅÅÅÅÅ fint och romantiskt. Visst är jävligt anti bröllop i kyrka för de är nått jag sj aldrig skulle kunna tänka mig att göra. Men att se andra som gör de är väldigt fint. Fast de blir obehagliga rysningar så fort prästen pratar Gud och Jesus!!
Efter kyrkan var de 3 rätters, bröllopstårta och dans.
Så fint och väldigt lyckat. Maten var underbart god, sällskapet lika så =) Tyvärr blev jag as trött och hade allergikänningar hela dagen. Tog en allergitabl innan vi åkte och de gör en så JÄVLA trött =/
Kl 00:00 tog festen slut och brudparet skulle iväg till sin bröllopsnatt.

Var hemma vid 02:20 och var helt död. I säng och vaknade sen tidigt såklart!! Så hela söndagen gick i en dimma och vi tvättade. Hehe rätt ohändelserik söndag, men passade mig bra.

Idag då. Har haft sovmorgon en god äggfrukost och sen var jag framme och handlade. Köpte doftljus, the till Frida för gissar på att de snart är slut ;) Gick till Lindex och hittade en bikini som jag ville ha, men fanns inte min storlek på nederdelen :/ Ska kolla i skövde, annars kommer de fler bikinis!
Köpte sen massssssa mat. Fyllde på frysen med kött, korv och glass ;) Sommaren är ju här så behöver fyllas på. Nu är de rensning av skåp och matlagning på schemat. Tränar ikväll så behöver finnas mat färdigt när jag kommer hem 20.00!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar