söndag 21 juli 2013

De var den semestern de

Hej hej!!

De var inte igår, men har man haft semester så har man och nu är jag inne på sista dagen. Så då kan jag lika gärna starta igen..

 Hur har min semester varit då? HELT JÄVLA UNDERBART!!! Men tog slut alldeles för snabbt. Jag tog bara 3 veckor och jag har önskat semester över julveckan, så nu hoppas jag att man får det med. Men de vet man ju aldrig, jobbade iof hela förra julen och nyår så de borde jag få tycker jag!!!

Vad jag jag gjort då under min semester.

Första semesterveckan tränade jag, träffade mina vänner och lillasyster =) Sen blev jag mega förkyld, skit kul verkligen =/ Så kunde inte träna och man tog de väldigt lugnt.
Andra semesterveckan åkte vi till Tunisien =D
Så jävla underbart och härligt var de. Solen sken och vattnet var underbart varmt. Maten var god, men man tröttnade lite de sista på maten =P Men riktigt lyckat var de och jag är mer än nöjd. (bilder kommer)
Sista semesterveckan lite träning, Skara sommarland med familjen Pihl, Ikea m frida och Badad m Älsklingen i Hjo <3 Denna sista veckan har vart som en riktig svensk semester. Vädret är underbart och man bara njuter.

Idag åkte mamma och syskonen till Kusten och badade. Orkade inte åka med, har vart väldigt mycket de senaste veckorna och man har inte haft så mycket egen tid. Sen har jag ont i magen =/


Hoppas hösten kommer snart och alla andras semester tar slut =P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar