måndag 22 juli 2013

Vila i din famn

Ännu ett inlägg kommer här.

Semestern är nu över, slut kaputt!!!! Känns så jävla sugit och tungt. Men de är bara bita ihop och jobba på och njuta av sina lediga dagar.
Hur var jobbet då? Jo som vanligt mycket att göra och lite vila. Började när man kom att 2 var sjuka (personal) och inga i poolen........ Men de löste sig de med, men inte kul att de börjar så direkt efter 3 veckors ledigt.

Men nu är jag hemma och ha ätit. Ikväll blir de träning 1 timme spinning. Hade bokat på mig på easyline med, men har ont i insida lår. Att cykla är inga problem men att gå och att gå i trappor känns. Så de får räcka med spinning. Inte så dåligt de heller tycker jag =D
Skönt att köra igång igen med träningen, hoppas de ger mer resultat denna träningshalvåret. Fösta har inte gett mig alls mycket. Lagt om kosten och träningen men inte har de gjort nått. Så nu blir de mer varierat i träningen som mer styrketräning och mkt kondition. Kosten mer eller mindre som vanligt. Inga sötsaker över vardagar och lite kolhydrater. Ska börja äta potatis och pasta igen men mindre på vardagar och helst inget bröd på vardagar heller.......Hoppas de går bättre denna gången med resultat. Tjatar mkt om de (resultat) men de är ju därför man tränar, och för att må bra såklart.


Nu ska jag slappa en stund, sätta på lite the och bara vara. Känner att jag måste landa lite.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar