fredag 2 augusti 2013

De gulnar mer och mer

Här sitter en blek fjällande sak, och vitare kommer jag att bli. Tråkigt men sant, Tunisien brännan försvinner mer och mer, och inte kan man sola upp sig igen heller. Sommarens troligen sista värmebölja är här och jag går på min jobbhelg. Så missar min chans att sola denna gången med. Jobbar kväll idag, lördag 7-16 söndag 7-14 och måndag 7-12, så där försvann den chansen.

Igår träffade jag systrarna på en lunch i skövde, mkt trevligt =) Allt från tårar till skratt =) =) Vad vore man utan dessa 2!!

Annars i mitt liv? Tränar som en idiot =) Denna veckan har de blivit 5 ggr hårt och tuff träning. Får passa på innan jag blir förkyld igen :P Så jävla skönt att komma igång ordentligt efter en lång förkylning och semester. Måste skaffa ett fodral till mobilen så jag han kan ha med den på min träning.

Tittar ut över träden och dem gulnar mer och mer för var dag som går <3 Ge mig HÖST!!!
Ser fram emot att gå i tjocka tröjor och jeans, vinden är lagom kall och man hoppar runt i löv. Luktar sådär härligt förmultnat <3 Här lids de inte av höstdepp inte =D Tvärt om!!! Älskar hösten, min favvo årstid!! För jul är inte årstid utan de är en högtid. Vintern i övrigt är bara fint då när de är jul, sen kan de absolut kvitta!!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar