onsdag 21 augusti 2013

Livet, livet livet livet

Vad hände egentligen med gårdagen?? Gick den inte väldigt fort?? Svar jo!!!
Ikväll blir de jobb, känns sådär. Är väldigt trött och förkylningen i kroppen vill varken släppa elller bryta ut!! Skit jobbigt när de är så...

Vaknade 7.30 redan av en överfull blåsa, men låg kvar till 8 iaf.
Cyklade iväg till gymmet och körde kondition i 30 min, de fick räcka. Energin var inte alls på topp, var nästan lite svimfärdig efter de. Då är de illa, jävla trötthet släpp någon gång......

Så nu kör jag 3 dagar till på jobbet innan jag tar en lång helg. Ska bli skönt och behövligt!


Nu ska jag dricka ur mitt kaffe och slappa vidare. Har dock inte slappat denna morgonen. Har ju tränat och sen dammsugit och strax laga mat. Hej hopp Erica är på topp!!


Ja just de Kungen är tydligen i skövde idag?? Någon som  bryr sig? Inte jag iaf??
Varför har vi ens kung??!! Han ska hit och hålla tal och äta mat. Vem betalar maten?? Skattebetalarna gissar jag, och vi är inte ens bjudna på maten... Så varför ska man välkomna dessa?
Bara massa kommun gubbar och VD tanter som ska sitta där och äta dyr mat och klappa sig om sina feta magar och feta plånböcker. Nej då jag är INTE BITTER!!!
Dom kunde bjudit in folket istället. Sjuksköterskor, lärare, städare, undersköterskor alltså den delen av folket som sliter och inte sitter på sina ändar och bara tjänar stora pengar. Tycker att arbetsmyrorna ska få en dag med gratis dyr mat och prata med kungen. Vad nu han har att säga??

Skit på detta, skit på kungen. Nu ska jag ladda inför en kväll på jobbet, och innan de steka Isterband <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar