onsdag 2 oktober 2013

Höstdrömmar med Julmust

Är det inte fint ute =) Kallt, frost och löven ändrar färg och faller ner <3 <3 underbart!!
Har en lite för kall jacka nu men vet inte om jag känner för att köpa en ny "mellanjacka" just nu, för om bara en månad ska man ju ha vinterjackan på sig?
Första snön kom faktiskt den 26 oktober förra året, och de kan ju hända igen liksom =P

Igår var jag på handledarutbildning, ja den var väl sådär. Alla har redan varit handledare (utan utbildning) så de har så mkt mer kunskap om de. En annan känner sig heheh helt borta. Men de ska väl gå de med! Bara 7 ggr kvar ;) Ett arbete ska skrivas och man ska besöka en annan på hennes jobb, och de fattar jag inte varför man ska göra. Har liksom varit timvikarie i rätt många år och varit på MÅNGA nya ställen så jag vet ju hur de är att vara ny. Ska kolla om jag kan komma ifrån de iaf. Har bara vart på havstena  i 1, 5 år bara. Innan dess Tidaholm, norrmalms hemvård, käpplunda gärde, Lundens hemvård och stöpens hemvård. Känns inte så att jag behöver de, eller vad säger ni? Låter de som om att jag behöver introduceras på en "ny arbetsplats"?

Idag då min lediga dag =) Hur spenderas den??
Sovmorgon självklart. Sen tandläkaren 10.30 har en tand som gick sönder för ett år sen som jag har vart inne och slipat tidigare. Men den gick mer och mer sönder så nu har en underbart duktig tandläkare byggt upp den igen. Så inga vassa kanter. Men han sa de att jag får inte tugga några hårda saker på den sidan för den kommer till 100% gå sönder igen om jag gör de. Är tydligt alldeles för mkt fyllning i den tanden (är rotfylld sen innan) efter en idiot tandläkare i skara förstörde min tand.....
Jaja den är lagad igen iaf, måste hålla de i huvudet att inte tugga där nu då. Och de är min tuggsida :(
Efter tandläkaren så tränade jag 30 min på gymmet efter de handlade jag.
Hittade JULMUST så ladde upp med 4 st =) Ska bli underbart att dricka en på fredag <3 <3
Köpte i övrigt alldeles för mkt för att ta på en cykel, men de gick. Skam den som ger sig, och skam för cykeln om den inte hade klarat de =) =) =)

Nu har jag ätit pasta m pastasås och ska strax hoppa in i duschen. Sen i eftermiddag ska jag träffa Karin och V =) =)

Hoppas alla har en underbar höstdag <3 <3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar