måndag 28 oktober 2013

Viking

Ingen träning idag heller. Varför?? För jag orkar inte för att vara ärlig. Är fortfarande grymt jävla trött, släpper inte!! Går runt i en gråzon som aldrig släpper. Inte däppig eller så bara trött. Känns att de var länge sen jag var ledig!!! Alltså ledig inget att göra bara slappa och ha de skönt. Förra veckan var de ju inte så mkt arbete, men inte vart jag ledig för de. Utan då va de skola skola skola!!
Lever fortfarande på hoppet på 1 vecka semester över jul... Bara typ 4 veckor kvar innan man får veta de!

Har idag efter jobbet köpte lite mer julklappar =) Stora syster är typ färdig =D Kul att bocka av de sakta men säkert. Längtar tills de blir lite närmare jul så jag kan slå in dom över julmusik och katter <3 En hjälper mig med pappret och en med snöret... Yes katthår och trasigt papper ingår i inslagningen. Kan bero på att jag sitter på golvet och slår in paketen. Mkt lättare :D :D

I lördags på jobbet var de nån jävla IDIOT som hade kört på en av "våra" ankor på Havstena.... Hur fan missar man en stor and hane mitt på vägen? Kan någon svara på de?
Åkte förbi och kollade om den var död och de var de. Jag och Katharina funderade på om vi var tvungna att slå ihjäl den. Men den verkar ha dött snabbt som tur är.
Sen åkte man förbi den lilla ankan på vägen några ggr, men tillslut fick jag nog och la ankan i gräset istället. Hade tossor i bilen som jag tog på mig =) Kändes bättre att han fick ligga i gräset än att bli mos på vägen. Sen så kör man inte på något mer djur som äter på honom sen. Hmm de lät ju trevligt ;) Naturens gång!!!
Iaf när jag plockade upp ankan så åkte såklart en full buss förbi och x antal bilar, heheh så nu tror dom säkert att hemvården körde ihjäl den stackaren.. Men så är de INTE om ni hör nått sånt, utan flyttade bara kroppen!!

Happ happ nu är bikten färdig för denna gången. Nu ska jag starx äta kvällsmat och se på tv =) =) Ledig imorgon och träning på kvällen. Japp imorgon SKA jag träna. Spinning och easyline med R och S. De kan man inte missa =)


2 kommentarer:

  1. Du får säkert vara ledig över jul, vore ju konstigt annars tycker jag :-)

    SvaraRadera