måndag 4 november 2013

Bajs, bio och spya

Hej hej nu är "helgen" över, jag är ledig idag med. Långledig =)

Helgen har bjudit på både bra och dåliga saker.
Fredag = jobb, handling och tacosmys

Lördag = Kaffe med Karin på morgonen. Underhållning av V och Karin hade gjort goda kakor =)
När jag kom hem vid 12 sen så hade toaletten gått sönder. Spolknappen hade släppt igen. Händig som man är skruvade jag fast den igen, men de släpper ju hela tiden!!! Medans tvätten gick så städade vi akvariet.Sen var de tvätt och mys.  På kvällen kollade vi på höstlegender, som är världens bästa film!!

Söndag = Lugn och skön morgon, eller ne inte direkt. Ikaros fick bajs som fastnade i pälsen så han drog röven på hela mattan i extra rummet. Och på lite mer ställen. När vi tvättade Ikaros och klippte hår skrek han som en galning och försökte bitas. Självklart börjar Rolle med skrika som en idiot och ska vara med och kolla så att hans kompis inte skadas. Riktig kaos där ett tag. Efter bad och skrikkalas var de lite godis som belöning. Och så  självklart spyr Rolle upp de i sängen.... Yes bara att byta i sängen, och städa golv.... Fick inte rent mattan så fick tvätta den i badkaret.
Men kvällen blev bra iaf, för då var de bio. Thor :D :D
Ser redan fram emot kommande film!!!!! SE DEN!!!!!
Innan bion åt vi mat och hade de mysigt, så kul att umgås med familjen <3 <3

Idag då. Är ju som sagt ledig och väntar på vaktmästaren som ska komma någon gång i eftermiddag. Hoppas på en ny toa, för fan den krånglar jämt!!
Ikväll blir de spinning =D =D Skönt att få röra på sig, blev lite mkt av de goda.

Imorgon skulle jag egentligen till KSS (skola) men dom har magsjuka på avd så dit skippar jag att gå. Vill inte att våra vårdtagare ska smittas med magsjuka. En annan överlever det, men våra 80-90 åringar behöver inte få det!! Så imorgon blev jag ledig så ska fram och handla thé till frida och sen livsmedel till pappas godis jag ska baka =)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar