tisdag 12 november 2013

Tårta så söt

Hej hej nu var de ett tag sen igen.

De går så snabbt, tiden bara rusar iväg och livet lika dant =)

I helgen har de varit farsdag. Så jag åkte till Istrum i Lördags och umgicks med familjen. Åt goood mat och gooood tårta. Pratat och myst. Träffat "lille" Frost <3 <3 Vilken kille <3
Frida har gjort ett sånt fint jobb hittills med denna killen. Han kommer bli så otroligt fin på banan sen när han är äldre.

Näst sista dagen i skolan idag, sköööönt!! Snart snart färdigt. Visst skönt att "slippa" jobbet ibland, men då skolan är sådär kunde jag lika gärna jobbat och vart ledig på fritiden. För de är arbete som ska skrivas och sen ska de vara muntlig skit med!! Spyr på de!!

Nästa vecka får man veta om man får semester över jul med, eller jag hoppas vi får veta de iaf....
Åh hoppas, måste få vila upp mig lite. Mkt i huvudet.. Kroppen värker. Har så ont i svanken och axlarna värker!! Kroppen behöver semester.
Kanske ni tycker att jag ska ta semester innan de då och skippa semester över jul. Men vill ju vara ledig ihop med sambon som med har tagit semester då. Vore kul att kunna kanske hitta på nått kul ihop. Svårt att hinna de när man bara är ledig max 2 dagar ihop.


Jag är ju inte så aktiv här just nu, för jag skriver mest på julbloggen för tillfället =)
Kom dit och titta :D

http://bittesjul.blogg.se/


Träningen går bra den med. Är ju som sagt trött i kroppen så den är inte på topp. Men spinningen gör gott och de är kul =) Tur att de är många tillfällen i veckan jag kan gå på det.
Men de gjorde jag inte idag. Slutade lite tidigare och då skippade jag den senare träningen och tog den direkt efter istället =)
Och då han jag köpa lite julklappar med :D :D


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar