onsdag 24 augusti 2016

Alltså män

Sista pappret till Fk inskickad.. håller tummarna på att de inte krånglar något nu :-)
Fått beviljat havandeskapspenning nu iaf.  Börjar 18 oktober. Om jag längtar dit Neeeej då ;-)

Igår var en tuff dag på jobbet vilket resulterade i foglossning och mkt sammandragningar. Har fått läkartid på fredag så får vi se vad som sägs

Idag har jag ännu en gång gjort massor. Jobbat, hämtat på dagis, handlat, hem packa upp, starta tvätt och diskmaskin, laga mat, dammsuga, ätit.  Sen tömt diskmaskin och hängt tvätten. Vikt tvätt och fixat med massa små saker plus lekt/underhållit barn.
Bad mannen om en sak att ge Emil mjölk som hand hade bett om en stund. Men inte fan lyfte han på röven.. :-((

Kan man bli mer trött på sin manliga hälft ibland. Hade liksom inte själv suttit på flera timmar och man ber om en sak. Hmm
Nu sitter han och skriver sitt jävla referat till fotbollen, de hinner man liksom!!

Inatt ramlade minis ur sängen. Och blev självklart jätte ledsen, och mannen suckar!!! Suckar ehhh var ju inte direkt han som gick upp och tröstade. Fick ont av sammandragningar igen så la mig med Emil i sängen, åhh han var så ledsen. Men somnade om efter en stund.
Så idag är vi alla trötta. Vissa mer än andra.

Imorgon är jag ledig. Ledig som att fixa hemma, leka, laga mat och sen blir de kalas med Loke och Rebecca. Vi ska fira våra pojkar ihop. Glasskalas som jag sa till Emil.

Bebisen i magen är en livlig rakare som mer än gärna spjärnar ner mor blåsan för att sen göra nån volt för att vara lågt upp.
Köpte första plagget igår. Men de är de enda jag köper. Har så mkt kvar från Emil.  Ska kanske köpa en tjockare vintermössa till bebis annars så har vi allt :-)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar