fredag 22 december 2017

December

Hej

Nu var det länge sedan. Julen står för dörren om 2 dagar. Imorgon firar vi mini jul med damirs familj. Emil är redo för julen. Idag var en grinig dag men han har mkt i huvudet.

Emil o övrigt mår kanon. Är en typisk 3 åring som inte är nöjd med livet alla gånger. Vissa dagar är tuffa men dör emellan är han hyper mysig. Dagis ledig hela december men v 2 drar de igång igen.

Henrik är en krypande funderande pillig golvätande 1 åring. Temperament som en riktig bosnier plus lite Andersson då hehe.   Fruktansvärt söt och mysig. Mammig till tusen. Lillebror ut i fingerspetsarna. Och börjar dagis i februari. Blir en nyckelpiga som Emil.

Jag har fått nytt jobb. Heltid på hemvården i Tidaholm. Japp byter kommun. Närmare barnen, hemmet, heltid och mkt högre lön. Allt för. Ända tråkiga är att lämna kollegorna, är ju dom man längtat efter. Men nya får man, men inga slår havstena så är de.

Vikten går ner. Jag väger mindre än på många många år. Kläder sitter mkt lösare och jag börjar trivas. Men ska ner 3 kg till mitt stora mål. Tränar på till Göteborgsvarvet och ligger runt 8 km i detta hala. Men efter nyår är de ökning till 1,2 m per löpning. Så de 3-4 ggr v i början för att sen i mars öka på till 1,7 för att sen ligga på 2 mil i maj. Viktigast är att hålla.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar